Pages

August 15, 2013

Kek Apa Syawal Ini ?


ASSALAMUALAIKUM .

hello peeps . arini ira nak share tentang kemahiran yang mama ira ada . hehe . mama ira alhamdulillah pandai buat Kek Lapis Sarawak , Kek Buah and Kek Coklat Mewah . tak susah pun buat semua ni . asalkan ada minat , ada kesungguhan . and paling penting buat dengan kasih sayang . hehe . itu pesan dari mama and chef ira kat Giatmara sana . okay , tak mau cakap banyak , meh ira tunjuk Kek Lapis , Kek Buah and Kek Coklat Mewah . =)


KEK LAPIS JIMMY ASMARA /
KEK LAPIS JIMAS



KEK BUAH / FRUIT CAKE



KEK COKLAT MEWAH / RICH CHOCOLATE CAKE

weeeeee . hehehe . inilah dia hasilnya . and inilah kek raya kami juga . hehehe . ni dah raya ke - 8 , dah habis dah . kek buah pon dah habis . tinggal kek coklat . nasib baik buat sampai 5 biji . ada juga nak dihidang dekat tetamu yang terlewat ke rumah ira . hehehe . korang yang duduk area Kuching / Serian tu , meh la ke rumah ira . ira ada kat rumah sampai arini je .petang ni dah balik Kuching dah . malam masuk kerja . minggu depan masuk kelas . again , meninggalkan blog . hehehe . oklah . GTG . salam sayang dari ira . wassalam . 

Terima Kasih

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign